pprzz Content Management System

TWEED ontwerp / drukwerk / websites
Klik ook eens door de portfolio van ontwerpbureau TWEED vol websites, brochures, folders, huisstijlen en campagnes.

De Ripperda, Haarlem
Deze algemene brochure geeft een goede indruk van het gehele plan …

Communicatie UBA Groep
De Uithoornse bouw- en ontwikkelgroep UBA bestaat 50 jaar en gaf …

modules
veel toepassingen mogelijk

pagina module
basis module

Maak u niet druk om de opmaak van uw site (die is reeds vastgelegd in stylesheets), maar concentreer u op de inhoud van uw pagina’s. Kies in pprzz® een pagina uit de overzichtslijst en tik rechtstreeks uw tekst in de velden òf knip en plak vanuit een voorbereid Word bestand. Breng desgewenst accenten (bold of italic) of links (intern of extern) in uw teksten aan. Voeg ook uw afbeeldingen toe, bewaar de pagina en bekijk het resultaat direct op uw site.

nieuws module
extra module

Ú bent de hoofdredacteur van uw eigen nieuwsdienst, maar u kunt uiteraard hulpredacteuren benoemen. Plaats uw nieuwsberichten, bestaande uit tekst met afbeeldingen, en bepaal de periode waarin het bericht gepubliceerd moet worden op uw site. Na deze publicatieperiode verdwijnt het bericht voor bezoekers uit zicht in een door u nog steeds te doorzoeken archief. In overzichten in pprzz® is door kleurcodering duidelijk de status van berichten te herkennen.

vacature module
extra module

Verhoog de kans op geschikte kandidaten door vacante functies op uw site te vermelden. Het aantal te plaatsen vacatures is onbeperkt. Voer functietitel, kerngegevens en omschrijving in en laat kandidaten direct reageren bijvoorbeeld door middel van een online sollicitatieformulier. Kandidaten kunnen eventueel daarbij hun CV als Word- of PDF-bestand toevoegen.

catalogus module
extra module

Plaats met deze pprzz® module uw producten, diensten of projecten in de etalage van uw website. Ingedeeld in categorieën (meerdere niveaus mogelijk) en automatisch gesorteerd op naam, datum of soort. In pprzz® vindt u overzichtelijke lijsten met alle ingevoerde items. U kunt items desgewenst bewerken of op ‘niet publiceren’ zetten. Het is ook mogelijk om bijlagen (bijv. Word- of PDF-bestanden) toe te voegen.

activiteiten module
extra module

Vermeld uw bijeenkomsten, evenementen of programma’s in een agenda of kalender op uw website. Naast tekst kunt u ook afbeeldingen en bijlagen toevoegen aan uw agenda items. Een item kan enkele uren óf meerdere dagen beslaan; de tijd is per minuut te specificeren. U kunt items voor de toekomst vooraf ingeven en achteraf automatisch archiveren. Ingevoerde items kunt u per week, maand of chronologisch op uw website publiceren. U vindt ingevoerde items in pprzz® uiteraard terug in overzichtelijke lijsten.

locatie module
extra module

Is uw bedrijf of organisatie verspreid over meerdere locaties, dan kunnen die via deze module op uw website worden toegevoegd. Voordeel is dat ze snel en eenvoudig ingevoerd en gesorteerd kunnen worden. In deze module is gemakkelijk, via coördinaten, automatisch een 'google map' met routebeschrijving aan elke nieuwe locatie toe te voegen.

nieuwsbrief module
extra module

Stel via pprzz® zelf gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrieven samen en verstuur deze periodiek naar uw relaties. Het adressenbestand kan handmatig, via een formulier op uw site en/of via een importfunctie worden gevuld. De opgebouwde mailinglist is dynamisch en volledig Opt-In/Opt-Out (lezers kunnen aanmelden, afmelden en hun gegevens aanpassen; unsubscribes worden automatisch afgehandeld). Over de opmaak hoeft u zich geen zorgen te maken, die wordt eenmalig vastgelegd. U hoeft slechts berichten (inclusief tekst- en beeldmateriaal) in te voeren. De inhoudsopgave wordt automatisch gegenereerd. In pprzz® ziet u overzichten van aangemaakte nieuwsbrieven.

route module
extra module

Zorg ervoor dat u gemakkelijk gevonden wordt. Niet alleen op internet, maar ook op uw bedrijfs- of projectlocatie. Via een 'google map' met plaatsaanduiding kunnen uw klanten uw locatie snel vinden, en via de ingebouwde link automatisch een routebeschrijving te zien krijgen. Mogelijkheid daarbij is ook een toe te voegen afbeelding van uw bedrijfspand.

adressen module
extra module

Alle reacties worden overzichtelijk in pprzz® opgeslagen. Hierdoor kan er dus nooit een reactie verloren gaan. ook is het hierdoor mogelijk om achteraf de nieuwsbrief module te implementeren, met gebruik van alreeds aangemelde adressen. Tip: laat mensen alvast aangeven of ze in de toekomst een nieuwsbrief wensen te ontvangen, wij kunnen deze mogelijkheid bij aanvang al inbouwen.

zoek module
extra module

Met deze functie kunnen bezoekers de complete (dynamische) inhoud van uw site doorzoeken. De bezoeker krijgt de zoekresultaten overzichtelijk gepresenteerd in gerubriceerde lijsten, opgemaakt in de stijl van de site. Uit een gepresenteerde lijst kan de bezoeker vervolgens rechtstreeks doorklikken naar het resultaat van zijn keuze.

social media
extra module

De inmiddels bekende buttons ‘volg ons’ op Twitter, LinkedIn of Facebook worden aan uw site toegevoegd. Ook een ‘retweet’ knop is mogelijk, deze plaatst automatisch de pagina-informatie en -link in uw twitter bericht. Dat laatste kan trouwens ook voor LinkedIn en Facebook. Of heeft u liever een twitter-widget? Deze widget kunnen we van de juiste kleuren voorzien, of zelfs volledig ‘customizen’!

facebookpages
extra module

Deze Facebookpages zijn zeer dynamisch indien gekopeld aan gegevens uit pprzz® zoals nieuws, een prijslijst of bijvoorbeeld de catalogus module. De inhoud op facebook is dan namelijk up-to-date zonder dat u er iets extra's voor hoeft te doen. Deze facebookpages kunnen ook los worden ingezet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

OpenCart webwinkel
extra module

Met deze bijzonder complete webstore voelt uw klant zich weer koning! Ontvang bezoekers met een inspirerende slideshow en uitgelichte producten. Toon categorie-overzichten als rooster of als lijst. Toon producten in detail met informatie en afbeeldingen. Met overzichtelijke winkelwagen en heldere bestel- en betaalprocedure (o.a. iDeal). Uw klant is koning, maar ú bent keizer en heeft alles onder controle met het achterliggende content managementsysteem.

prijslijst module
vastgoed module

Hou de verkoopprijzen en de status van woningen eenvoudig bij. U kunt aangeven of de woning nog te koop is, verkocht of in optie genomen. De prijslijsten kunnen initieel uit Excel e.d. in pprzz® geïmporteerd worden. Ook informatie zoals GBO, oppervlakte kavel en bijvoorbeeld prijs parkeerplaats zijn te specificeren. Besloten lijsten (die nog veel meer informatie kunnen bevatten; bijvoorbeeld t.b.v. makelaar of intern gebruik) of koppelingen met kavelkaarten zijn ook goed mogelijk. Deze module is ontwikkeld voor makelaars en ontwikkelaars in vastgoed, maar is ook geschikt voor toepassing in andere branches.