voordelen
enkele voordelen op een rijtje

een website die altijd aan te passen is
Uw website kan gemakkeijk worden worden aangepast. Een afbeelding die u toevoegd wordt automatisch op het goede formaat gebracht, en op een altijd op een mooie manier op uw site getoond. Verder een pagina eenvoudig aan et naken of te verplaatsen. bij gebruik van de catalogus module gaat het sorteren en catalogiseren zelfs geheel automatisch.


uitbreidbaar
De indrukwekkende lijst pprzz® modules laat u niet alleen de mogelijkheden zien, maar brengt u wellicht ook op ideeën. Of het nu gaat om een productcatalogus of om een winkel met bestelmogelijkheden, een overzicht van tentoonstellingen of deelnemers van een evenement. Of een site in meerdere talen publiceren, met nieuws dat in meerdere talen vertaald is en desnoods verschilt per land. Of intergreer social media in uw site. Bestanden, tekst of afbeeldingen gemakkelijk zelf op elk moment toevoegen aan uw site zijn nog maar enkele van de vele mogelijkheden van pprzz®. Wij informeren u graag verder.


makkelijk traject
Een site met pprzz is een goed overzienbaar traject. Het 'web-based' pprzz® wordt geïmplementeerd in combinatie met de vormgeving van uw site. Door een integrale aanpak wordt voor u een dynamische site gecreëerd, die u zelf volledig onder controle hebt. Na oplevering kunt u meteen van start. Ook kunt u hiervoor zelf meerder personen toewijzen, die toegang krijgen tot het cms.


kortom: de alles in één oplossing!
Neem contact op met pprzz/TWEED en ontdek wat pprzz® voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen. Wij adviseren u graag, en luisteren goed naar uw ideeën. Onze gegevens vindt u onder contact.