kenmerken
de belangrijkste kenmerken uitgelicht

veelzijdig
Met de pagina- en nieuws-module in standaard uitrusting, heeft u al een complete dynamische site. Het invoersysteem is volledig onafhankelijk van de verschijningsvorm van uw website. pprzz® kan elke vormgeving aan. Tekst, ingevoerd in pprzz®, kan op vele manieren verschijnen op uw site. 


gebruikersvriendelijke interface
Na het inloggen via uw browser, komt u terecht in een web-based omgeving, die verleidelijk gestyled is! Via handige knoppen komt u terecht op de belangrijkste plekken om uw site te bewerken, of de basisinstellingen voor uw site aan te passen. Veel werkt op basis van 'drag-and-drop', zodat met één simpele handeling bijvoorbeeld de volgorde en indeling van de navigatie is aan te passen. Door te klikken op het vraagteken krijgt u overal contextuele helpinfo naast de invoermodule of overzicht te zien.


handig
Uw website — en de bezoekers daarvan — hoeven het niet te doen met jarenlang dezelfde inhoud. Laat zien wat u te bieden heeft. Ook afbeeldingen worden automatisch geschaald, en eventueel bewerkt! Zodat afbeeldingen in bijvoorbeeld zwart-wit of in uw huisstijlkleur op de website te zien zijn.


overzichtelijk
Bij de vele beschikbare modules wordt eerst een overzicht getoond met alle aangemaakte items. Hierin kun u ook gelijk alle details zien zoals de publicatiedatum of categorie, en hoeveel afbeeldingen er zijn geplaatst. Door middel van kleur ziet u in één opslag de status van bijvoorbeeld een nieuwsitem.