pprzz vastgoed
de bundel voor nieuwbouwpromotie

Wie eenmaal een projectsite voorzien van pprzz® heeft gehad wil niet meer anders. Behalve een fantastisch promotiemiddel is zo’n site tevens een onmisbaar beheertool voor prijslijsten en inschrijvingen van geïnteresseerden.


Uiteraard schenken wij alle aandacht aan de voorkant van de site. Bezoekers – hier naartoe verwezen via bijvoorbeeld adver­tentie, locatiebord of flyer – vinden hier alle actuele informatie over het project: nieuws, prijzen, situatiekaarten, (interactieve) platte­gronden, foto’s, impressies. Alles gepresenteerd op een manier die volledig aansluit bij de ontwikkelde projectstijl.


Daarbij zorgen we ervoor dat de bezoeker zich zoveel mogelijk kan inleven in het project: dus kan hij goed plattegronden bekijken en kan hij aan de prijslijst zien welke woningen nog beschikbaar zijn en welke reeds verkocht of in optie genomen. Foto’s en impressies zetten de juiste sfeer neer en situatie- en locatiekaartjes geven inzicht in waar het project zich bevindt en hoe het georiënteerd is. Wie meer wil weten kan zich via een online formulier opgeven voor het ontvangen van meer informatie, o.a. via een digitale nieuwsbrief.

Uw project is prima gepresenteerd en georganiseerd met pprzz®vastgoed!