pprzz light
de alles-in-één bundel

U bent op zoek naar een website die u zelf kunt onderhouden. Want u wilt niet voor elk wissewasje afhankelijk zijn van anderen. Maar u heeft geen tijd (of geen zin) om u te verdiepen in een systeem of om een cursus te gaan volgen. En u zit er ook niet op te wachten om met allerlei verschillende partijen om tafel te gaan zitten om tot een bevredigende site te komen: een ontwerper, een bouwer, een hostingpartij... Wat u zoekt biedt pprzz®light allemaal in één pakket!


Daarmee onderscheidt pprzz®light zich van veel andere website aanbieders: een alles-in-één oplossing, waardoor u met één partij alles snel en professioneel kunt regelen. Die partij is tevens de ontwikkelaar van het cms-systeem en daarmee dus niet afhankelijk van derden; die partij beschikt over ontwerpers die zorgen voor een professionele uitstraling die past bij uw huisstijl (of die er anders een voor u maken); die partij verzorgt voor u tevens de domeinregistratie (u wordt uiteraard eigenaar van het domein), de e-mail adressen en het hostingpakket. Die partij is trouwens ook de enige van wie u uiteindelijk een factuur krijgt. Lekker helder.


Met pprzz®light kunt u tegen zeer geringe kosten instappen in een snelle, professionele oplossing die u later altijd kunt laten meegroeien met uw organisatie. U kunt uw site uitbreiden met een catalogus of nieuwsbrief module, of misschien zelfs (afhankelijk van uw wensen) met echt maatwerk. pprzz®light is ontwikkeld voor organisaties die – tegen zo laag mogelijke kosten – een website zelf willen onderhouden en dit willen combineren met een professionele uitstraling.

Met pprzz®light zit u echt voor een dubbeltje op de eerste rang!